В Італії спалили віллу кремлівського пропагандиста Соловйова та залишили йому послання (ФОТО)

вілла
вілла

В Італії невідомі спалили віллу на озері Комо, що належить російському пропагандисту Володимиру Соловйову. Про це повідомило агентство Ansa.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

За даними видання, пожежа виникла рано-вранці. Для розпалювання вогню було використано шини. Йдеться про віллу в Ловено (Менаджо).

"Згідно з початковим розслідуванням, інцидент був навмисною дією", - зазначає Ansa. Крім того, на озері Комо постраждала ще одна вілла Соловйова у П'янелло-дель-Ларіо. У ній також були шини, які підпалили, а зовнішні стіни будинку облили фарбою.

Також на стінах Соловйову залишили послання – написи проти самого пропагандиста та російської війни в Україні. Загалом у два будинки було занесено понад 50 покришок.

Справа розслідується карабінерами командування провінції Комо.Соловйову в Італії належать як мінімум три об'єкти нерухомості на озері Комо (район з найбільшою присутністю російських олігархів в Італії поряд з озером Гарда).

Все його майно було заарештовано у рамках застосування антиросійських санкцій. Сам Соловйов протестував щодо арешту вил, називаючи ці заходи нібито "несправедливими та нелогічними".

Зазначимо, що з початку військового вторгнення росіян в Україну Соловйов систематично повторює свої пропагандистські позиції, виправдовуючи напад на нашу країну та звірства російських військових.