"З відкритим серцем і без політики": у центрі Києва перехожим подарували 5 тисяч тюльпанів

"З відкритим серцем і без політики": у центрі Києва перехожим подарували 5 тисяч тюльпанів
Організатори акції хотіли налаштувати людей на позитив. Фото: Facebook Вадима Руденко

На Майдані Незалежності у Києві відбулася незвичайна акція: усім перехожим вручали тюльпани. Загалом подарували 5 тисяч квітів. Головна особливість у тому, що всі організували без політичних партій, організацій, реклами та іншого. 

Про це у своєму Facebook розповів президент Ukraine Digital OOH Alliance Вадим Руденко.

Українські активісти зібралися разом, щоб подарувати радість киянам та гостям міста у непростий для країни період. Ініціатор ідеї  — Денис Копилов, український фотограф, член громадської ради у Державному агентстві України з управління зоною відчуження.

"Я спонтанно подумав, що потрібно подарувати 5 тисяч квітів. Я люблю, щоб в ідеях було багато сенсу. Я вважають, що ми матимемо щасливу країну, коли кожна людина любитиме країну, в якій вона живе", — сказав Копилов під час акції.

Організатори вийшли на Майдан Незалежності з оберемками квітів та дарували їх усім, хто проходив повз. Також підходили до водіїв автомобілів, які зупинялися, щоби подивитися, що ж відбувається. Акція викликала багато посмішок та море позитивних емоцій у перехожих.

"Ми хочемо запропонувати українцям, менше думати про погане, про погрози війни, і більше концентруватися на позитиві. Налаштовуйте на позитив себе та своє оточення", — розповів Руденко, який також брав участь в організації.

Кожна людина може подарувати іншим радість, вважає Копилов. Він порадив починати з себе: якщо людина вважає, що красива, кохана, то і все навколо стане таким самим.

"Я не розумію, коли кажуть, що "ось Україна погана". Я вважаю, Україна ідеальна!" — упевнений фотограф.

Організатори акції хотіли своїм вчинком налаштувати (хоч би перехожих) людей на радість, любов та щастя. І, схоже, що в них вийшло.