Авіакомпанія МАУ відновить влітку 2022 року 15 маршрутів та запустить нові рейси

літак мау
Літак МАУ. Фото: прес-служба МАУ

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" запланувала на літо відновлення кількох міжнародних маршрутів з Києва, а також по одному з Одеси та зі Львова, запустить і нові рейси. Про це повідомляє УНІАН.

З червня будуть відновлені рейси: з Києва до Ніцци, Брюсселя, Гельсінкі, Копенгагена, Варшави, Стокгольма, Відня, Нью-Йорка, Торонто, Венеції, Цюриха, Дюссельдорфа та Будапешту; з Одеси до Вільнюса; зі Львова до Тель-Авіву.

Регулярні рейси до Нью-Йорка поновлюються з 2 червня. Вони виконуватимуться по понеділках, четвергах, п'ятницях та неділях.

Рейси до Торонто компанія перезапускає з 1 червня. Вони виконуватимуться по середах та суботах.

Польоти в Нью-Йорк і Торонто проходитимуть на далекомагістральних літаках Boeing 777-200ER у трикласовому компонуванні салону: бізнес, економ-преміум та економ.

З червня МАУ планує також збільшити кількість регулярних рейсів між Києвом та Делі. Починаючи з 1 червня вони виконуватимуться по п'ять разів на тиждень на далекомагістральних літаках Boeing 777-200ER.

Окрім відновлення оригінальної мережі маршрутів з червня МАУ має намір також розпочати польоти за новими маршрутами, зокрема в Осло та Аліканте.

При цьому авіакомпанія нещодавно зупинила регулярні польоти з аеропорту Бориспіль відразу в два міста — Афіни та Тбілісі.

Згідно із запропонованою менеджментом МАУ фінансовою стратегією, у 2022 році авіаперевізник очікує збільшення пасажиропотоку на 34% порівняно з результатом 2021-го – до 4,3 млн пасажирів. При цьому кількість рейсів має зрости до 30% і становитиме понад 37 тисяч рейсів на рік.