Турецькі готелі можуть скасувати бронювання для всіх російських туристів

Турецькі готелі можуть скасувати бронювання для всіх російських туристів

Під обмеження потрапляють навіть росіяни, які вже встигли вселитись у номери.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це пише газета Turizm Gazetesi.

Повідомляється, що туристичні компанії, що відправляють європейських туристів до Туреччини, поставили ультиматум, щоб у готелях, де проживатимуть їхні клієнти, не було росіян.

Під обмеження потрапляють навіть росіяни, які вже встигли вселитись у номери.   Їх, на думку туроператора, слід виселити.

Крім того, мандрівники із Європи вимагають від готелів припинити роботу з росіянами.

"Мета цього листа – повідомити вам, що всі операції Tantur у Туреччині для TI Travel LLC, TI Baltics SIA та Borublita Holdings Limited припинено. Дія контракту припинена відповідно до статті 9 контрактів, підписаних між готелем та Tantur", — йдеться у листі.

TUI уточнив, що вимога має бути виконана до 31 травня, проте після 20 числа кожного місяця норма може продовжуватися на кожні 30 днів.

Тим часом російський підрозділ компанії TUI Tantur у Туреччині закрився, а його співробітників звільнено.

Зазначимо, що Туреччина на відміну багатьох інших країн не закривала свій повітряний простір для російських літаків. У попередні роки саме росіяни та українці складали левову частку туристів у турецьких готелях.