НБУ курс:

USD

41,45

+0,04

EUR

46,11

--0,01

Готівковий курс:

USD

41,75

41,65

EUR

46,63

46,45

В NovaPay з'явилась нова функція – розділення оплати: як працює

В NovaPay з'явилась нова функція – розділення оплати: як працює
Зображення: Пресслужба NovaPay

Відтепер у мобільному застосунку NovaPay доступний новий сервіс – розділення оплати. Він дозволяє поділити вже оплачений рахунок між клієнтами NovaPay.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомила пресслужба NovaPay

Як працює новий сервіс

В NovaPay зазначають, що при замовленні спільного обіду з друзями, колегами чи організації спільної поїздки більше не потрібно заздалегідь збирати кошти або обчислювати, хто і кому скільки винен.

"Просто скористайтеся функцією розділення оплати у застосунку NovaPay", - пояснили у пресслужбі.

Що потрібно знати:

  • сума рахунку: розділити можна будь-яку оплату від 50 грн, але частка кожного учасника не може перевищувати 100 тис. грн; 
  • термін використання: послугу можна активувати протягом 30 днів після здійснення оплати; 
  • кількість учасників: розділити рахунок можна максимум на 20 осіб; 
  • категорії покупок: функція доступна у будь-яких ситуаціях, де можливі спільні покупки або оплата за послуги — у кафе, ресторанах, кінотеатрах, таксі, магазинах, АЗС, а також при оплаті в інтернеті.

Як скористатися послугою:

  • сплатіть карткою NovaPay за товари, послуги – будь-що; 
  • в історії оберіть операцію, яку хочете розділити, та біля якої є позначка "Розділи оплату", або в деталях оплати натисніть на "Розділити оплату"; 
  • оберіть друзів, власників картки NovaPay, з контактної книги – тут же, в застосунку; 
  • вкажіть, як слід розділити чек, і друзям буде надіслано запит на оплату. 

Про NovaPay

NovaPay - заснований у 2001 році міжнародний фінансовий сервіс, що входить до групи Nova і забезпечує фінансові послуги онлайн і офлайн у відділеннях "Нової пошти". Згідно з даними на сайті, у компанії працює близько 13 тис. співробітників у більш ніж 3,6 тис. відділеннях "Нової пошти" в усій Україні. За даними Національного банку України, у 2023 році компанія була лідером за внутрішньодержавними грошовими переказами - 32% від загального обсягу.

Кількість транзакцій через NovaPay у 2023 році сягнула 354 млн, що на 31% більше за показник 2022 року, а їхня сума зросла на 41% - до 235,5 млрд грн.

NovaPay стала першою небанківською компанією в Україні, яка представила свій власний мобільний застосунок.

Також нагадаємо, у застосунку NovaPay значно спростили оплату за реквізитами - тепер весь процес потребує всього двох кліків. А в середині липня в застосунку NovaPay з'явилась можливість відкрити рахунок для ФОПів онлайн.

Нещодавно повідомлялося, що тепер у мобільному застосунку NovaPay можна зекономити до 50% на оплаті за доставку "Новою поштою" та комісії за післяплату.