НБУ курс:

USD

41,18

--0,02

EUR

45,24

+0,02

Готівковий курс:

USD

41,45

41,40

EUR

45,70

45,56

Заряджають телефони і роздають Wi-Fi: "Нова пошта" представила інноваційні поштомати

Заряджають телефони і роздають Wi-Fi: "Нова пошта" представила інноваційні поштомати
Колаж: delo.ua

Компанія "Нова пошта" анонсувала нове покоління поштоматів з покращеними характеристиками та додатковими функціями. Ці "поштомати Незламності" розроблені з урахуванням сучасних викликів та потреб користувачів.

Про це повідомили у пресслужбі "Нової пошти".

Завдяки сонячній панелі потужністю 150 Вт та акумулятору на 1,9 кВт/год, поштомати є досить автономними, можуть працювати до 16 годин без додаткової зарядки навіть при повному навантаженні.

Також поштомати надають безкоштовний Wi-Fi та можливість зарядки до 12 різних моделей телефонів одночасно.

Для безпеки вони оснащені антивандальними сонячними панелями, вбудованими в дах, та надійними замками, а  герметичні комірки забезпечують кращий захист відправлень від зовнішніх факторів.

У компанії наголосили, що всі компоненти розроблені та виготовлені в Україні.

Наразі "Нова пошта" визначає оптимальні локації для встановлення нових поштоматів, враховуючи необхідність відкритого простору для ефективної роботи сонячних панелей.

Додамо, "Нова пошта" скасувала необхідність сплати 0,5% від оголошеної вартості відправлення у випадку відмови одержувача від нього. Таким чином, відтепер повернути посилку відправнику можна безкоштовно.

Зазначимо також, що вже отримане покупцем через "Нову пошту" замовлення можна повернути продавцеві безкоштовно протягом 14 днів, якщо товар чимось не підійшов. Для цього його треба знову запакувати та погодити повернення з продавцем. Відправка доступна і у відділенні, і кур’єром, і через поштомат, а замовити таку послугу можна як в мобільному застосунку, так і в онлайн-кабінеті.