НБУ курс:

USD

41,36

+0,04

EUR

46,01

+0,21

Готівковий курс:

USD

41,60

41,50

EUR

46,15

46,00

Instagram додав нову "музичну" функцію: тепер пісні можна додавати до профілю

Instagram додав нову "музичну" функцію: тепер пісні можна додавати до профілю
Ілюстрація: ua.depositphotos.com

Instagram запустив нову функцію, яка дозволяє користувачам додавати пісні до свого профілю. Тепер користувачі можуть прикрасити свою біографію обраним треком, який буде відображатися на їхньому профілі до тих пір, поки вони його не видалять або не замінять.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомляє The Verge.

Вона схожа на функцію Myspace, що була популярна на початку 2000-х років, але на відміну від Myspace, де пісні відтворювалися автоматично, в Instagram трек можна прослухати лише натиснувши на нього, що дозволяє відвідувачам профілю самостійно вибирати, коли слухати музику.

Щоб додати пісню, користувачам потрібно перейти на сторінку "редагування профілю" і вибрати трек з бібліотеки ліцензованої музики Instagram, яка вже використовується для Reels та публікацій. Користувачі зможуть обрати 30-секундний фрагмент пісні, який додасться до їхнього профілю.

Повідомляється, що Instagram запустив цю функцію у співпраці зі співачкою Сабріною Карпентер. На її офіційному профілі Instagram вже можна почути уривок її нової пісні Taste.

Додамо, що Instagram випустив оновлення, яке дозволяє користувачам комбінувати до 20 аудіодоріжок у своїх Reels. Щоб скористатися цією функцією, потрібно натиснути опцію "Додати до міксу" в редакторі Reels. Після додавання доріжок, їх можна обрізати, залишивши лише необхідні фрагменти. 

Нагадаємо у травні Instagram запровадив нову функцію, яка дозволяє користувачам обмежувати коло осіб, від яких вони отримують сповіщення. За допомогою цієї функції можна контролювати взаємодію в Instagram, обмежуючи її лише близькими друзями. Обмеження можна встановити на термін до чотирьох тижнів з можливістю продовження.

Джерело фото: ua.depositphotos.com