НБУ курс:

USD

41,41

+0,05

EUR

46,12

+0,12

Готівковий курс:

USD

41,80

41,72

EUR

46,60

46,44

Sony представила портативну консоль PlayStation Portal і бездротові навушники (ФОТО)

PlayStation Portal, Pulse Explore, Pulse Elite, консоль, навушники
Нові пристрої від Sony. Фото: сайт компанії

Компанія Sony представила кілька нових пристроїв, серед яких – портативна консоль для віддаленої гри PlayStation Portal і бездротові навушники-вкладиші для PlayStation. Про це йдеться в блозі фірми.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

PlayStation Portal 

На портативну приставку PlayStation Portal через Wi-Fi транслюватимуться ігри для PS5. Ґаджет отримав восьмидюймовий рідкокристалічний дисплей із роздільною здатністю 1080p та швидкістю в 60 кадрів на секунду. Також передбачено 3,5-міліметровий розʼєм для навушників.

Консоль можна використовувати для ігор, які встановлено на PS5. Однак ігри, які транслюються через хмарний потоковий стримінг PlayStation Plus Premium, не підтримуватимуться.

Sony описує, що цей пристрій буде корисним для геймерів, яким необхідно ділитися з кимось доступом до телевізора у вітальні або просто хочеться грати в ігри PS5 в іншій кімнаті.

PlayStation Portal буде доступна пізніше цього року за ціною в 199,99 доларів.

Pulse Explore та Pulse Elite

Також Sony анонсувала бездротові навушники-вкладиші Pulse Explore та бездротову гарнітуру Pulse Elite.

Pulse Explore позиціонують як вкладиші, які забезпечують преміальну якість звуку, мають два мікрофони та технологію шумопоглинання зі штучним інтелектом.

Гарнітура Pulse Elite також має ШІ-систему й забезпечує звук без втрат. Пристрій оснащено висувним мікрофоном, а в комплект поставки входитиме "вішалка" для зручного заряджання та зберігання.

Як зазначили в Sony, це перші аудіопристрої для PlayStation, в яких будуть використовуватися спеціально розроблені магнітні випромінювачі. Вони забезпечують якість прослуховування на аудіофільському рівні, що зазвичай зустрічається в навушниках преміум-класу для професійних звукорежисерів.

При цьому обидва апарати зможуть підключатися до PlayStation Portal за допомогою нової бездротової аудіотехнології PlayStation Link, яка забезпечуватиме низьку затримку, звук без втрат і просте перемикання між кількома джерелами. Для підключення до PlayStation 5 знадобиться USB-адаптер, який входитиме до комплекту Pulse Elite та Pulse Explore.

Вкладиші й гарнітура зможуть одночасно підключатися до пристрою із підтримкою PlayStation Link (PS5, ПК, Mac або PlayStation Portal) та пристрою з підтримкою Bluetooth.  

Pulse Explore коштуватиме 199,99 доларів, а Pulse Elite – 149,99 доларів. Про дату випуску обіцяють повідомити незабаром.