FAVBET закупив 7 тепловізорів для ЗСУ в межах проєкту "Кіберпанк 2023"

FAVBET закупив 7 тепловізорів для ЗСУ в межах проєкту "Кіберпанк 2023"
FAVBET закупив 7 тепловізорів, щоб українська армія мала можливість бачити ворогів навіть вночі

FAVBET продовжує підтримувати українських військових. Так в акції "Кіберпанк 2023" від FAVBET учасники проходять місії з щотижневими квестами, а бійці ЗСУ — отримують високотехнологічне обладнання, що допомагає долати ворога на фронті. 

Нещодавно успішно завершилась перша місія — "Той, що бачить у темряві". Назва символічна, адже за допомогою проєкту відбувся збір на тепловізори. FAVBET закупив 7 тепловізорів, щоб українська армія мала можливість бачити ворогів навіть вночі. Перші два тепловізори вже були передані для ЗСУ.  

Акція "Кіберпанк 2023" продовжується й вже розпочалась наступна місія — "Згори видно все". Це збір на дрони розвідників та артилеристів, щоб бачити ворога здалеку та точно наводити зброю.

Фото: пресслужба FAVBET

Нагадаємо, компанія FAVBET переосмислила сюжет популярної гри студії CD Projekt Red, створивши світ кіберпанка з українськими реаліями. Головна мета  проєкту — підтримка українських воїнів. 

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет від 20.04.2021 року, видана ТОВ "БК "ФАВБЕТ"" на підставі Рішення КРАІЛ від 05.04.2021 року за №137 із змінами та Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ "БК "ФАВБЕТ"" на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за №433.