Зеленський: Третьої світової війни не буде, Україна зупинить агресора

Зеленський: Третьої світової війни не буде, Україна зупинить агресора

Президент України Володимир Зеленський впевнений, що світові не загрожує початок Третьої світової війни, адже українці зможуть зупинити агресора на своїй землі.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це голова держави заявив 11 січня, виступаючи через відеозв'язок на врученні кінопремії "Золотий глобус".

"Попереду ще битви та сльози, але тепер я точно можу сказати, хто був найкращим минулого року – це ви. Вільні люди вільного світу. Тих, хто об'єднався навколо підтримки вільного українського народу у нашій спільній боротьбі за свободу", — сказав гарант.

Зазначимо, що президента представив актор і режисер Шон Пенн, який нещодавно відвідував Київ.

Нагадаємо, окрім початку Третьої світової війни, Росія також шантажувала міжнародну спільноту ядерною загрозою. Однак постійні розмови російських політиків про застосування ядерної зброї в Україні були лише способом вплинути на рішучість західних союзників Києва.

Як вважають в ISW, військове командування РФ усвідомлює, що ядерний удар не дасть йому жодної стратегічної переваги на полі бою, але з матеріальної та репутаційної точок зору матиме вкрай важкі наслідки.