Двокімнатна в Києві за донат. ЛУН та Рієл розігрують квартиру на підтримку фонду "Повернись живим"

купівля квартири, ринок нерухомості
Фото: ua.depositphotos.com

Квартира, яку можна виграти за донат від 200 грн, сьогодні коштує $115 тис. 

Побудуйте ефективну HR-стратегію вашого бізнесу HR Wisdom Summit від Delo.ua та Ekonomika+
17 липня HR-лідери OLX Робота, Shell, ArcelorMittal та ще понад 30 великих компаній поділяться найкращими практиками адаптації ветеранів у робоче середовище, підтримання ментального здоров’я команди, наймання в умовах кадрового голоду та використання інновацій в HR
Забронювати участь

Компанія ЛУН та забудовник "Рієл" розігрують квартиру в Києві площею 76 м²  в ЖК Ok'Land за донат від 200 гривень.

Як зазначається в спільному релізі, усі донати будуть направлені фонду "Повернись живим" на закупівлю спеціально обладнаних пунктів управління БпАК – безпілотних авіаційних комплексів. 

"Пересувні пункти управління будуть універсальними для різних типів розвідувальних БпАКів. З переобладнаних бусів зможуть управляти, до прикладу, «ШАРКами» та «Лелеками-100», які від точки зльоту можуть розвідувати, передавати цілі та коригувати вогонь артилерії, HIMARS та Storm Shadow на глибину до 60 км", - пояснили ініціатори розіграшу.

Автівки матимуть зручні робочі місця, необхідне живлення, обладнання для організації зв’язку, клімат-контроль, необхідний для роботи зовнішніх пілотів та «заліза», а також спеціальні місця для перевезення БПаКів і всю необхідну техніку для управління ними.

Збір стартував 18 червня і триватиме до 18 липня. Визначення переможця відбудеться 20 липня у прямому ефірі на YouTube-каналі ЛУН за посиланням.

Посилання на банку - https://send.monobank.ua/jar/5pvYqpZ4EW.

Квартира в новобудові в Солом'янському районі Києва, яку можна виграти за донат від 200 грн, сьогодні коштує $115 тис. 

Що зробити для того, щоб виграти квартиру у Києві

Для участі в розіграші треба зробити донат, кратний 200 грн.  Більше донатів, більша вірогідність виграти житло:

  • 200 грн = 1 квиток у розіграші, 
  • 1000 грн = 5 квитків у розіграші, 
  • 2000 грн = 10 квитків у розіграші 

Усі донати приймаються на офіційну монобанку збору. "Кількість донатів необмежена. Більше донатів – більше шансів виграти квартиру", - пояснили в ЛУН.

Оформляючи донат не з картки Монобанку, учасники мають обов'язково вказати в коментарях своє імʼя, прізвище та контактний номер телефону, щоб у разі перемоги, організатори могли з ними звʼязатись. Контакти власників карток Монобанку відображаються автоматично 

Для визначення переможця буде використана виписка Монобанка з контактами всіх донатів. ЛУН збере їх у одну таблицю, присвоюючи кожному донату порядковий номер. За допомогою сервісу random.org, буде обрано номер, що відповідає донату. 

У разі вірного виконання умов розіграшу, учасник отримає шанс виграти двокімнатну квартиру в ЖК Ok'Land, площею в 76 м².

Після розіграшу представники ЛУН зв'яжуться з переможцем, усі витрати з оформленням право власності обіцяє взяти на себе компанія "Рієл".