НБУ курс:

USD

41,19

--0,03

EUR

45,43

--0,09

Готівковий курс:

USD

41,49

41,43

EUR

45,80

45,65

Google запустив навчальну програму для захисту компаній від кіберзагроз

Google запустив навчальну програму для захисту компаній від кіберзагроз
Ілюстрація: ua.depositphotos.com

Google пропонує нову навчальну програму "Основи кібербезпеки для бізнесу", спрямовану на допомогу власникам, керівникам і співробітникам малого та середнього бізнесу в захисті від кіберзагроз.

Про це повідомили у пресслужбі Мінцифри.

Програма включає 5 тренінгів та практичний семінар зі штучного інтелекту, де учасники навчаться впроваджувати ефективні стратегії кіберзахисту.

Курс допоможе:

  • розпізнавати кіберзагрози та кібератаки;
  • впроваджувати кібергігієну;
  • будувати систему кіберзахисту з нуля;
  • використовувати ШІ для захисту;
  • застосовувати практичний досвід українських бізнесів.

Експертами виступлять фахівці з ISSP та Cyber Unit Technologies. Курс має онлайн формат із можливістю доступу до матеріалів та записів вебінарів. Учасники отримають сертифікати та матимуть можливість виграти подарунки.

"Цьогоріч у програмі ще більше практики. А онлайн формат дозволяє вибрати зручний темп навчання та мати доступ до матеріалів і записів вебінарів", - йдеться в повідомленні.

По закінченню навчання, учасники програми мають можливість отримати сертифікат.

Перший тренінг відбудеться 15 жовтня о 16:00. Навчання триватиме до 31 жовтня.  Зареєструватися на навчання можна за посиланням — https://rsvp.withgoogle.com/events/cybersecurity-sme-ua/forms/registration

Цей курс є частиною ініціативи Місяця кібербезпеки, яку підтримує Міністерство цифрової трансформації України, USAID та інші установи.

Зауважимо, влітку Міністерство цифрової трансформації України запустило програму безоплатної кібердіагностики для бізнесу. Проєкт реалізовувався платформою Дія.Бізнес у співпраці з партнерами та був спрямований на підтримку 500 малих і середніх підприємств, які працюють з персональними даними та мають цифрову інфраструктуру.

Окрім цього, Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України презентувала нові технічні рішення для захисту державних установ від DDoS-атак.  Вони допоможуть у виявленні та блокуванні різних типів кіберзагроз, а також в аналізі трафіку.

Джерело фото: ua.depositphotos.com