Виправлення місця проживання в реєстрі: у "Дії" стартує тестування нової послуги

Виправлення місця проживання в реєстрі: у "Дії" стартує тестування нової послуги
У "Дії" стартує тестування нової послуги

У “Дії” оголосили про пошук бета-тестувальників нової послуги в додатку, а саме - виправлення даних про місце проживання в Реєстрі територіальних громад.

Побудуйте ефективну HR-стратегію вашого бізнесу HR Wisdom Summit від Delo.ua та Ekonomika+
17 липня HR-лідери OLX Робота, Shell, ArcelorMittal та ще понад 30 великих компаній поділяться найкращими практиками адаптації ветеранів у робоче середовище, підтримання ментального здоров’я команди, наймання в умовах кадрового голоду та використання інновацій в HR
Забронювати участь

Про це повідомляється на сторінці додатку.

Повідомляється, що якщо українці помітили помилки у витягу про місце проживання, неактуальне місце реєстрації, відсутній ідентифікаційний код чи унікальний номер запису, змінилося прізвище, або місце проживання невірно відображається в паспорті у "Дії" - тепер ці проблеми можна вирішити без відвідування державних установ.

Для цього потрібно в кілька кліків повідомити про помилку в додатку та приєднатися до бета-тестування нового сервісу.

Як взяти участь у тестуванні послуги

До участі у бета-тесті запрошуються громадяни України віком від 14 років, які мають ID-картку чи біометричний закордонний паспорт, верифікований податковий номер та зареєстровані на порталі "Дія".

Мінцифри звертає увагу на те, що наразі послуга недоступна в Одесі, Миколаєві, деяких громадах з тимчасово окупованих територій та зони бойових дій.

Нагадаємо, кілька днів тому "Дія" запустила бета-тестування укладення шлюбу онлайн.