Власник NAVI Максим Кріппа прокоментував підсумки благодійного матчу для проєкту "Землячки", під час якого зібрали понад 790 тисяч гривень

Власник NAVI Максим Кріппа прокоментував підсумки благодійного матчу для проєкту "Землячки", під час якого зібрали понад 790 тисяч гривень

16 жовтня відбувся благодійний шоу-матч із гри Counter-Strike: Global Offensive, організований українським кіберспортивним клубом NAVI.

У ньому взяли участь гравці NAVI з CS:GO, а також запрошені зірки — блогер Ігор Лаченков ("Лачен пише"), комік Коля Зирянов («Леви на джипі»), а також гравці англійської футбольної Прем’єр-ліги Олександр Зінченко (ФК «Арсенал») та Віталій Миколенко (ФК «Евертон»).

Під час шоу-матчу було зібрано понад 790 тисяч гривень. Усі зібрані кошти будуть надіслані діджитал-проєкту "Землячки"

Під час шоу-матчу було зібрано понад 790 тисяч гривень. Усі зібрані кошти будуть надіслані діджитал-проєкту "Землячки" та підуть на закупівлю зимового спорядження для жінок, які борються за свободу України на фронті та в тилу.

Максим Кріппа, власник кіберспортивного клубу NAVI, прокоментував підсумки благодійного матчу: "Я пишаюся українською кіберспортивною спільнотою та NAVI, через те що вони ініціювали й організували цей матч. За один вечір ми зібрали 790 000 гривень для проєкту «Землячки" — уся сума буде спрямована на боротьбу з агресором. У майбутньому ми плануємо реалізувати ще масштабніший проєкт на підтримку України за участю найкращих команд світу».

Нагадаємо, на початку жовтня NAVI спільно з Акордбанком передали ЗСУ та правоохоронним органам 120 броньованих та багатоцільових автомобілів, а також планшети, дрони, генератори та інше необхідне обладнання для захисників України. Ці машини виконуватимуть бойові завдання на східному та південному напрямках.

Український кіберспортивний клуб NAVI було засновано в грудні 2009 року. За команду виступає один із найтитулованіших кіберспортсменів світу — українець Олександр "s1mple" Костилєв.