FlixBus скасувала частину рейсів через негоду в Україні

FlixBus, автобус
FlixBus. Фото: Facebook компанії

Компанія FlixBus у зв'язку з негодою скасувала кілька рейсів до Одеси. Про це повідомив директор FlixBus в Україні, Польщі, Литві, Латвії та Естонії Міхал Леман у коментарі "Інтерфакс-Україна".

"Останніми днями погода до нас неприхильна. Особливо складні умови на дорогах на Одещині та в напрямку Умані. Відучора (26 листопада, – ред.) ми скасували кілька поїздок до Одеси. Наскільки я знаю, одеський автовокзал також скасував усі рейси через погодні умови", – зазначив він.

За словами Лемана, пасажирам рейсів, які їхали у бік Одеси, запропонували альтернативні види транспорту. Також вони могли перебронювати квитки на інші автобуси в системі FlixBus.

Погода в Україні: наслідки снігопаду

Останніми днями низка регіонів України, передусім – на півдні, зіткнулися з сильним снігопадом та вітром. 

На низці автодоріг перекрито рух транспорту, деякі рейси громадського транспорту було скасовано.

Сьогодні, 27 листопада, стало відомо, що через сильний вітер на одній з котелень на Одещині впала труба заввишки в понад 100 метрів. В Одеському районі було припинено опалення через негоду, в самому обласному центрі виникли перебої з водою.

Унаслідок негоди є жертви – в Приморському районі Одеси виявили тіла трьох людей, які, ймовірно, замерзли на смерть, повідомила речниця поліції Одеської області Любов Гордієвська в коментарі "УП. Життя".