ПриватБанк подвоїть цифрові чайові деяким офіціантам: як це працюватиме

ПриватБанк подвоїть цифрові чайові деяким офіціантам: як це працюватиме
Чайові подвоять 20 офіціантам. Фото:AFP

Державний ПриватБанк подвоюватиме чайові найактивнішим офіціантам українських кафе та ресторанів, якщо вони отримуватимуть подяку від клієнтів у безготівковій формі через POS-термінали ПриватБанку на картки Mastercard.

Про це повідомила пресслужба банку.

"Для цього потрібно підключитися на сайті банку до "Рейтингу диджитальних офіціантів", який відкритий з 15 лютого по 15 квітня 2022 року. Потрапити до нього можуть усі, хто в період акції отримуватиме чайові виключно безготівково на картки Mastercard ПриватБанку", — пояснили у пресслужбі банку.

Після складуть рейтинг найбільш діджіталізованих офіціантів. Банк подвоїть чайові, які за цей період отримає перша двадцятка офіціантів у списку.

Чайові cashless можна підключити в будь-якому закладі громадського харчування, де встановлені POS-термінали ПриватБанку. Цей сервіс дає можливість відвідувачам переказати гроші на карту офіціанта за допомогою безконтактної оплати, при цьому суму гість закладу вибирає сам.

За даними банку, за 2021 рік українці залишили у такий спосіб "на чай" офіціантам понад 80 мільйонів гривень.

"Це стало абсолютним рекордом з моменту запуску ПриватБанком популярної технології безготівкових чайових і майже вчетверо перевищило показник 2020 року (24,5 млн грн)", - додали в ПриватБанку.

Зазначимо, що Приватбанк знизив комісію за оплату через POS-термінали до 1,8%. Партнери мережі cashless ПриватБанку отримали відповідне e-mail повідомлення.

Сталося це незабаром після того, як платіжні системи Visa та Mastercard вирішили знизити граничні розміри ставок комісії інтерчейндж.