Компанія UFuture Хмельницького збудує 5 заводів на території індустріального парку у Білій Церкві

UFuture, бізнес Хмельницького
UFuture начинает строительство второй очереди проекта в Белой Церкви. Фото: пресс-служба компании

Холдингова компанія UFuture, що належить бізнесмену Василю Хмельницькому, повідомила про зміну конфігурації та завершення девелопменту (реконструкції) першої черги індустріального парку у Білій Церкві.

Як повідомила прес-служба компанії, станом на початок 2022 року на території індустріального парку "Біла Церква" працює шість підприємств. Усі вони займаються переробною чи логістичною діяльністю.

Ще п'ять заводів збудують протягом 2022 року. За цей рік компанія завершить реалізацію першої черги індустріального парку. На його території сформують два кластери – виробничий та логістичний, які об'єднають 11 об'єктів.

"Ми будуємо всі об'єкти "під ключ", а далі – концентруємось на наданні якісної сервісної підтримки, супроводі та консультуванні. Завдяки нашій моделі промислові компанії можуть розпочати виробництво у стислий термін, протягом 3-6 місяців", – повідомив директор ІП "Біла" Церква" Андрій Ропицький.

Одне з підприємств індустріального парку "Біла Церква". Фото: прес-служба UFuture

Крім того, у 2022 році UFuture розпочинає будівництво другої черги проекту у Білій Церкві, площею понад 34 га.

У компанії додали, UFuture вносить корективи до своєї бізнес-стратегії. Зміни передбачають перенесення виробництва електроустановних систем Plank Electrotechnic на профільні заводи-партнери. На його місці буде розміщено потужності німецького виробника автокомпонентів.

Нагадаємо, що компанія Dragon Capital, гендиректором якої є Томаш Фіала, отримала дозвіл на будівництво першої черги індустріального парку E40 Industrial Park.

У компанії зазначили, що дозвіл від Державної інспекції архітектури та містобудування України отримали досить швидко - протягом одного дня після подання всіх необхідних документів онлайн через портал держпослуг "Дія".