Серіал «І просто так» - спін-оф «Сексу у великому місті» став найкращою прем'єрою на HBO Max

Серіал «І просто так» - спін-оф «Сексу у великому місті» став найкращою прем'єрою на HBO Max

«І просто так…» - продовження «Сексу у великому місті» став прем'єрним серіалом стрімінгового сервісу HBO Max, що найбільше переглядається.

Серіал «І просто так...» побив рекорд із кількості переглядів серед проектів HBO Max за всю історію стрімінгового сервісу. Два дебютні епізоди зайняли перше і друге місця в топі платформи, повідомляє The Wrap.

Жодних точних цифр компанія не надала. Відомо, що до кінця вересня загальна кількість передплатників HBO Max та HBO перевищила 45,2 млн, повідомила материнська компанія AT&T.

За даними HBO Max, популярність «І просто так...» вплинула на зростання більш ніж удвічі переглядів оригінального серіалу «Секс у великому місті», що займає 11-й рядок рейтингу сервісу.

10-серійний серіал "І просто так...", який дебютував двома серіями 9 грудня, розповідає про життя головних героїнь за 20 років після фіналу "Сексу у великому місті".

Кадр із серіалу "І просто так..."

Трьом близьким подругам - Керрі (Сара Джессіка Паркер), Міранді (Сінтія Ніксон) та Шарлотті (Крістін Девіс) тепер по 50 років. Актриса Кім Кетролл відмовилася повертатися до амплуа четвертої подруги Саманти Джонс, тому шоураннери запровадили у шоу нового персонажа, якого грає Сара Рамірез («Анатомія пристрасті»).

Керрі тепер модний подкастер, Міранда навчається в університеті, Шарлотта виховує двох дочок.

Зйомки серіалу проходили у Нью-Йорку.

Прем'єра оригінального серіалу «Секс у великому місті» відбулася на HBO 1998 року. В основі сюжету лягла ідея Даррена Стара, заснована на однойменній книзі Кендіс Бушнелл 1997 року. Серіал мав шість сезонів. Показувати його закінчили у 2004 році.