Біля Бучі виявили нові тіла мирних жителів

Біля Бучі виявили нові тіла мирних жителів

У селі Бузова Бучанського району Київської області виявили тіла ще двох убитих окупантами мирних жителів. Кількість встановлених жертв окупантів на Київщині наблизилась до 1300.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

"21 травня, слідчі та криміналісти поліції Київської області провели ексгумацію тіл двох мешканців села Бузова. Мирних мешканців було вбито окупантами під час бойових дій", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що нові виявлені жертви окупантів - це жінка похилого віку, яка загинула у власному дворі наприкінці лютого, і її 27-річний онук, убитий окупантами в березні.

Родичі поховали загиблих на місцевому цвинтарі.

Станом на сьогоднішній день поліцейські вже виявили та оглянули 1290 тіл громадян, які загинули під час бойових дій у Київській області.

Правоохоронці продовжують розслідувати воєнні злочини російських окупантів.

Зазначимо, 17 травня біля Макарова Бучанського району Київської області поліція виявила тіла трьох убитих російськими окупантами мирних жителів. Серед убитих – громадянин Чехії.