У Києві авто влетіло в бетонні блоки посеред вулиці: пасажири загинули (ФОТО, ВІДЕО)

У Києві авто влетіло в бетонні блоки посеред вулиці: пасажири загинули (ФОТО, ВІДЕО)
Фото: ГУ ДСНС у Києві

Двоє людей загинули ввечері 11 травня внаслідок ДТП на вулиці Радунській у Києві, повідомляє столичне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Повідомлення про подію на Троєщині надійшло о 20:39. На місце направили рятувальників аварійно-рятувального загону спеціального призначення та 43-ї пожежно-рятувальної частини.

З'ясувалося, що автомобіль Ford Focus зіткнувся з конструкцією тимчасово обладнаного блокпоста на проїжджій частині дороги.

Рятувальники за допомогою гідравлічного та електроінструменту деблокували з понівеченого автомобіля тіла двох чоловіків.

Їх передали слідчо-оперативній групі для встановлення причин та обставин інциденту. Для запобігання можливому спалаху рятувальники змили паливо з проїжджої частини дороги.

У свою чергу, як повідомляє dtp.kiev.ua, загиблі "розігналися і на швидкості більше 100 км/год врізалися в бетонні блоки". Судячи з фото з місця події, сила удару була такою, що вся передня частина машини виявилася повністю зім'ятою.

Фото: ГУ ДСНС у Києві