Внаслідок ракетного удару по Києву загинула журналістка "Радіо Свобода"

Внаслідок ракетного удару по Києву загинула журналістка "Радіо Свобода"
Внаслідок ракетного удару по житловому будинку у Шевченківському районі Києва, який стався 28 квітня, одна людина загинула

Внаслідок ракетного удару по житловому будинку у Шевченківському районі Києва, який стався 28 квітня, одна людина загинула. Її тіло рятувальники виявили під час розбору завалів.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

"Друзі! Щойно рятувальники, які продовжують обстеження та розбір завалів житлового будинку в Шевченківському районі, куди вчора потрапила ракета, виявили тіло загиблого", — заявив він.

Як пишуть ЗМІ, внаслідок ракетного удару по Києву загинула журналістка "Радіо Свобода" Віра Гіріч, повідомив її колега Олександр Демченко.

Російська ракета потрапила в її будинок.

Студентів, жінок з маленькими дітьми та літніх людей поки що просять не повертатися до Києва з евакуації. З таким проханням до киян звернулася Київська військова адміністрація, у якій вважають, що загроза для столиці не зникла, а вчорашні ракетні удари це лише підтверджують.

При цьому влада зазначає, що сьогодні помітно пожвавилося життя столиці і поки що безпосередньої загрози захоплення немає.

Однак, як заявляють у Київській військовій адміністрації, з огляду на останні події, пов'язані з пожежами на нафтобазах, підривами складів боєприпасів на території Росії, а також риторикою в РФ, можна сказати, що загроза ракетних ударів зросла.

"Ми просимо не повертатися студентів, жінок з маленькими дітьми, старих людей!" — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора росіяни крилатою ракетою зруйнували житловий будинок у Києві. Ракета потрапила у 25-поверховий житловий будинок. У ньому частково зруйновано перший та другий поверхи. Постраждали 10 людей.