Роман Курашев став новим комерційним директором "Ковальської"

Роман Курашев став новим комерційним директором "Ковальської"
Роман Курашев став новим комерційним директором "Ковальської"

Комерційний департамент корпорації "Ковальська" очолив Роман Курашев, який раніше обіймав посаду директора департаменту маркетингу "Метінвест Холдинг".

Про це повідомляє прес-служба компанії.

На новій посаді топ-менеджер займатиметься національною експансією "Ковальської" на ринку будматеріалів.

"Перед командою комерційного відділу стоять амбітні завдання щодо масштабування бізнесу "Ковальської" в регіони України, залучення нових клієнтів та зростання частки проникнення наших продуктів у рамках поточного портфеля компаній. У новій ролі Роман зможе застосувати свій досвід та експертизу як у стратегічному, так і в тактичному управлінні комерційною функцією корпорації",  коментує генеральний директор "Ковальської" Сергій Пилипенко.

Роман Курашев 15 років пропрацював у структурах "Метінвест Холдингу", займаючись розвитком продуктів та ринків, стратегією продажу, ціноутворенням. Має досвід роботи у металургійній галузі понад 20 років.

Отримав ступінь Executive MBA у London Business School, закінчив програми менеджерського навчання у бізнес-школах IMD та Harvard Business School.

Зазначимо, промислово-будівельна група "Ковальська" – провідний виробник будівельних матеріалів та девелоперів в Україні. Група об'єднує 13 підприємств, які здійснюють повний обсяг робіт від видобутку сировини, виробництва до будівництва споруд різного призначення.

Як повідомлялося, промислово-будівельна група "Ковальська" запустила у Львівській області виробництво вапна.