Корогодський написав "Червону книгу Гаріка": один із читачів виграє мільйон

Корогодський написав "Червону книгу Гаріка": один із читачів виграє мільйон

Бізнесмен та меценат Гарік Корогодський написав нову книгу. Назвав її “Червона книга Гаріка”, бо заніс туди найцінніші спогади свого життя: про рідних, про перший великий бізнес та перші великі проблеми.

У промо книги вирішив використати традиційний прийом – розіграш. Усі покупці зможуть взяти участь у грі, переможець якої отримає мільйон. Для цього знайшов партнера.

Привернути увагу до книги мають і фотоілюстрації, що склалися в окремому арт-проекті фотохудожника Ярослава Голубчика . Зйомки проходили в різних місцях, у тому числі Чорнобильській зоні .

Це третя книга із серії "і історії єврейського хлопчика" . Дві попередні - "Як витратити мільйон, якого немає, та інші історії єврейського хлопчика" та "Як витратити мільйон, якого немає 2". А ще у Гаріка є книга   із провокаційною (як він любить) назвою "У нас був секс", написана у співавторстві з Тетяною Влащенком.

" Гарік написав історію, схожу на сімейний альбом: коли його гортаєш, можна і пореготати, і понудьгувати, і згадати" , - йдеться в анонсі книги на Yakaboo . Там же й умови участі у "Грі на мільйон".

Гарік Корогодський "Червона книга Гаріка"

Гарік Корогодський , співвласник ТРЦ "Dream Town", фітнес-центру "Акваріум", гендиректор компанії "Віта Верітас", співзасновник благодійного фонду "Життєлюб".

Сам автор написав в анонсному пості в Meta : " Багато хто з нас у ці дні (ха, нарешті у нас спільні "ці дні") пишуть список літератури на наступний рік, ревниво підглядаючи в поточний. Так, багатьом з нас, мені теж , соромно, що план прочитанку провалений.Давайте ж завалимо одну книгу, мою, і я добазарюсь ТАМ через Ба про залік за 2021 » .