Малюнок, який став основою поштової марки "Українська мрія", виставили на аукціон

Малюнок, який став основою поштової марки "Українська мрія", виставили на аукціон

Малюнок 11-річної жительки Волині Софії Кравчук із яскравими літаками та химерними квітами, який став основою поштової марки "Українська мрія", піде з молотка на благодійному аукціоні Прозорро.Продажі. 

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Аукціон із продажу картини відбудеться 6 липня о 14:00. Позмагатися за лот Софійки та допомогти “Місту добра” можна на платформі Prozorro Продажі https://bit.ly/3adCkq4. Про це повідомила прес-служба проєкту "Місто добра".

Заявки для участі в аукціоні і ставки приймаються до 18:00, 5 липня 2022. 

Автор малюнку 11-річна жителька Волині Софія Кравчук 

У день проведення аукціону - 6 липня - всі учасники отримують посилання для участі в аукціоні. Під час торгів можна буде піднімати ставки. Стартова ціна картини  - 20 000 гривень.

Всі кошти, виручені  від продажу малюнка, підуть на розбудову проєкту благодійниці Марти Левченко - "Місто добра" у Чернівцях. Це тимчасова домівка для дітей та їхніх мам у скруті та тих, хто постраждав внаслідок російської агресії. 

Цю роботу 11-річна жителька Волині Софія Кравчук створила ще торік, до повномасштабного вторгнення Росії. Тоді картина перемогла у конкурсі, присвяченому 75-ій річниці створення КБ “Антонов”, який проводили ДК "Укроборонпром" спільно з Офісом Президента України.

Нагадаємо, що вишиванку Зеленського продали за $100 тисяч на аукціоні у США.