Режисер фільмів «Післязавтра» та «День незалежності» зніме в Україні фільм про боротьбу за свободу

Режисер фільмів «Післязавтра» та «День незалежності» зніме в Україні фільм про боротьбу за свободу

Американський кінорежисер Роланд Еммеріх («2012», «Післязавтра», «День незалежності») зніме в Україні фільм або серіал про боротьбу українців за свободу своєї країни та всього цивілізованого світу. 

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про ці наміри Еммеріх заявив під час зйомок відеозвернення в підтримку України у рамках всесвітньої ініціативи #StandwithUkraine, яку підтримала ГО «Фундація Течія».

«Україна має бути відновлена. І я пообіцяв знімати фільми або телевізійні шоу там. Тому що українці потребують роботи, процвітання, щоб подолати цю страшну трагедію», — сказав режисер у зверненні.

Еммеріх хоче показати, як відвага та єдність українців зламали плани російської військової машини, розповісти велику історію боротьби за свободу України через історії військових і цивільних. 

«Режисер зокрема відомий своїми фільмами-катастрофами, але реальність перебила всі найгірші фантазії. Роланд Емеріх сказав мені, що його обов’язок кінотворця — показати світу, як Україна стала щитом усього цивілізованого світу. Так він хоче подякувати українцям, підтримати нашу культуру та економіку», — говорить співзасновник холдингу TECHIIA Юрій Лазебніков.

Подібні відео в підтримку України вже записали ІТ-підприємець Андрій Комаровський, посол Бельгії в США Гунтер Слеуваген, власник каршерінгового бізнесу Іван Агапчев, інфлюенсерка Анна Шерман та інші відомі підприємці та лідери думок.