СБУ "потролила" ФСБ за звинувачення у нібито замаху на російська пропагандиста Соловйова

СБУ "потролила" ФСБ за звинувачення у нібито замаху на російська пропагандиста Соловйова
Фото: Obozrevatel

В СБУ стрімко відреагували на заяву ФСБ РФ, що нібито остання схопила "неонацистів", які "готували замах" на російського "громадського діяча", пропагандиста Володимира Соловйова на замовлення нашої Служби безпеки.

В нашій СБУ заявили, що не мають наміру серйозно коментувати нові фантазії російських спецслужб, котрі "просто вигадують чергові здобутки для російської аудиторії".

"Соловйов є не громадським діячем, а звичайним пропагандистом – російським аналогом Геббельса, який обов'язково відповідатиме за свої злочини в міжнародних судах після перемоги України. СБУ не має жодних планів щодо його вбивства", – йдеться у повідомленні.

В Службі безпеки окремо підкреслили, що враховуючи кількість фейків та антиукраїнської ненависті, які транслює ця особа, "вона може самотужки захлинутися у "продуктах" власної низькопробної пропагандистської діяльності".

Принагідно нагадаємо, що ще на початку квітня в Італії невідомі спалили віллу на озері Комо, що належить Соловйову. Пожежа тоді виникла рано вранці. Для розпалювання вогню було використано шини. Йдеться про віллу в Ловено (Менаджо).