У Бориспільському районі Київщини обмежать рух транспорту та перевірятимуть документи

У Бориспільському районі Київщини обмежать рух транспорту та перевірятимуть документи

У Бориспільському районі Київської області з сьогоднішнього дня розпочалися "планові фільтраційні заходи". На період проведення заходів можливе обмеження руху транспортних засобів та пішоходів, перевірка документів, що засвідчують особу.

Про це повідомив голова районної адміністрації Руслан Дяченко.

Він зазначив, що представники правоохоронних органів 3 липня розпочнуть проведення на території Бориспільського району Київщини "планових фільтраційних заходів".

Під час проведення заходів в окремих мікрорайонах Борисполя можливе тимчасове обмеження руху транспортних засобів та пішоходів, перевірка документів, що засвідчують особу.

"Закликаємо мешканців та гостей району зберігати спокій, з розумінням поставитися до можливих обмежень та незручностей, належним чином реагувати на законні дії правоохоронців. Усі дії відбуватимуться в рамках чинного законодавства. Просимо громадян дотримуватись правил особистої безпеки", — зазначив він.

Нагадаємо, у Києві на блокпостах на в'їздах та виїздах із містапосилили контроль через загрозу ворожих ДРГ та побоювань нового наступу з Білорусі.