У Києві біля Арки Дружби народів створили гарну різдвяну локацію (ФОТО)

У Києві біля Арки Дружби народів створили гарну різдвяну локацію (ФОТО)

У Києві біля Арки Дружби народів відкрилася яскрава різдвяна локація. Вона називається Арка Gallery і нагадує ідеальну різдвяну картинку з модної листівки або фільму.

Тут не тільки неймовірно красиво, але також тепло та затишно, незалежно від поривів вітру та сили морозу.

Арку Gallery відкрили компанія "Спортлаб" та організатори ярмарку "Різдво на Подолі" за сприяння благодійного фонду Анни Пуртової, який підтримує культурні та соціальні проекти у Києві.

Святкова зона у Арки Дружби є стильною панорамною лаунж-галереєю, укритою від вітру, з якої відкривається гарний вид на Київ. Тут всюди палахкотить живий вогонь, укладений в арт-інсталяції. А спеціальні конструкції захищають внутрішній простір від будь-яких поривів вітру.

Для споглядання найкращого панорамного виду на простори святкового Києва призначено панорамну галерею другого поверху.

Серце локації розкішна ялинка.

Але у столиці далеко не скрізь вдається створити святковий настрій. Київські правоохоронці розслідують розкрадання коштів "Укрзалізниці" під час укладання договорів на встановлення та прикрасу новорічної ялинки у приміщенні залізничного вокзалу станції Київ-Пасажирський на загальну суму близько 5 млн грн.

Потім в "Укрзалізниці" зазначили, що встановили ялинку вартістю 600 тисяч гривень, а не 5 мільйонів гривень, як заявляла Київська міська прокуратура.