НБУ курс:

USD

41,09

-0,00

EUR

45,59

-0,00

Готівковий курс:

USD

41,35

41,30

EUR

45,95

45,80

monobank запускає сервіс "mono бізнес" для спрощення фінансових операцій компаній

monobank запускає сервіс "mono бізнес" для спрощення фінансових операцій компаній
Фото: Depositphotos

monobank представив новий сервіс “mono бізнес”, призначений для спрощення фінансових операцій компаній. Він дозволяє дистанційно відкривати рахунки та здійснювати безкоштовні платежі на рахунки будь-яких банків. Про це повідомляє співзасновник monobank Олег Гороховський.

“monobank починався з однієї кредитної картки, і ми навіть не думали працювати з бізнесом, робити ФОПів, еквайринг, "Покупку частинами". Але на практиці у нас непогано вийшло, і нашими інструментами вже давно користуються як маленькі кавʼярні на районі, так і великі торговельні мережі та підприємства. Для нас це стало стимулом створити кращий досвід для компаній різного розміру”, - зазначив Гороховський.

Він додав, що "mono бізнес" орієнтований на прозорий та ефективний банкінг для бізнесу, без змін тарифів на персональних зустрічах та індивідуальних домовленостей.

 "Mono бізнес" пропонує:

  • Дистанційне відкриття рахунку без необхідності відвідувати банк;
  • Безкоштовні платежі на рахунки будь-яких банків за єдиним тарифом ₴1000 на місяць;
  • 12% річних на залишок коштів від ₴100 000 протягом дня (залежить від облікової ставки НБУ);
  • Єдиний застосунок для особистих і бізнес-фінансів, а також простий веб-кабінет;
  • Прозорий фінансовий моніторинг;
  • Гру "Косинка" для бухгалтерів.

Компанії, що бажають скористатися mono бізнесом, можуть подати заявку на сайті банку для відкриття рахунку. monobank зв'яжеться з заявниками про можливість приєднання до сервісу, проте швидкість розгляду заявок не гарантується.

Нагадаємо, раніше  monobank уклав партнерство з українською платформою автоматизації ресторанів ChoiceQR. Завдяки угоді ресторани, підключені до  ChoiceQR, отримають можливість використовувати еквайринг monobank для оплат доставки та самовивозу без необхідності відкривати рахунки в інших банках.

Фото: ua.depositphotos.com