ПриватБанк розпочав виплати фінансової допомоги від чеської організації "Людина в біді"

ПриватБанк розпочав виплати фінансової допомоги від чеської організації "Людина в біді"
Фото: depositphotos

Українці, що постраждали від війни, зможуть отримати допомогу від чеської гуманітарної організації “Людина в біді” через ПриватБанк.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомила прес-служба ПриватБанку.

"ПриватБанк розпочинає виплати фінансової допомоги від чеської гуманітарної організації "Людина в біді". Програма багатоцільової грошової допомоги охоплює вимушено переміщених осіб з зони бойових дій, осіб, які втратили або у яких пошкоджено житло, осіб, які проживають поблизу лінії фронту та осіб, які надають прихисток для ВПО", - йдеться в повідомленні банку.

Сума допомоги складає 2220 грн на одну особу і надаватиметься одним траншем протягом трьох місяців до липня 2023 року. Виплата допомоги буде здійснюватися на банківську картку, що зареєстрована в Мінсоцполітики через платіжну систему PrivatMoney.

Якщо немає зареєстрованої банківської картки або не вірно вказано реквізити, клієнт отримує смс повідомлення з контрольним номером переказу PrivatMoney. Допомогу через платіжну систему PrivatMoney з контрольним номером можна отримати в Приват24, ТСО, банкоматі у відділенні ПриватБанку чи за телефоном 3700 – на картку ПриватБанку.

Нагадаємо, що ПриватБанк відновив роботу першого відділення на Херсонщині поза Херсоном.