Світовий банк та ЄБРР нададуть Україні понад $500 млн для підготовки до опалювального сезону

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, урядовий портал
Фото: Урядовий портал

Україна домовилася зі Світовим банком та ЄБРР про отримання більш ніж 500 мільйонів доларів для підготовки до опалювального сезону. Наразі роботи з підготовки об’єктів теплопостачання, житлового фонду та об’єктів соціальної сфери виконані на третину.  

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це йдеться на сайті урядового порталу.  

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль наголосив, що на цьому тижні було виділено майже 300 мільйонів гривень на ремонти трьох ТЕЦ у Чернігові, Кременчуці та Охтирці. Продовжуються ремонти котелень та ліній електропередач.  

Крім того, очільник ряду додав, що всі тарифи цієї зими, як і було обіцяно, залишаться без змін. Уряд, за його словами, так само продовжить виплачувати субсидії українцям, які потребують допомоги з оплатою комунальних платежів. 

Нагадаємо, голова Мінрегіону Олексій Чернишов, що опалювальний сезон в Україні цьогоріч розпочнуть вчасно, а тарифи на тепло не змінюватимуться. Проте у будинках та квартирах буде холодніше.