На півночі України зводять інженерні та фортифікаційні споруди (ФОТО)

На півночі України зводять інженерні та фортифікаційні споруди (ФОТО)
Деякі місцеві жителі приходятя копати окопи для військових навіть в святкові дні. Фото: Facebook Віталія Коваля

Для оборони на півночі України, а саме в Рівненській області будують інженерні та фортифікаційні споруди. До роботи долучаються місцеві жителів на добровільних засадах.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це 12 січня повідомив начальник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль.

"Продовжуємо готуватися до оборони населених пунктів Рівненської області. На півночі активно будуємо інженерні та фортифікаційні споруди", — написав він в Facebook.

Він зауважив, що жителі громад Вараського і Сарненського районів об’єдналися і допомагають копати окопи для військових.

"Лише в один з днів прийшло понад 150 добровольців. Є і ті, хто працює постійно, навіть в святкові дні", — додав начальник ОВА.

Крім того, Україна будує стіну на кордоні з Білоруссю у Волинській області, також роботи ведуться у Житомирській області. Загалом, фортифікаційні споруди зводять та облаштовують кордон в регіонах, які межують з територією Росії.

Нагадаємо, що речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко заявляв, що ситуація на українсько-білоруському кордоні контрольована, але спільні військові навчання Росії та Білорусі постійно загострюють її на цьому напрямку.