Кількість загиблих через ракетні обстріли РФ зросла до 19, травмовані 105 осіб

загиблі
Фото: ДСНС

Кількість загиблих в результаті ракетної атаки РФ зросла до 19, ще 105 осіб травмовані, знеструмленими залишаються 301 населений пункт. Про це йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

"Залишаються знеструмленими 301 населений пункт у Київській, Львівській, Сумській, Тернопільській та Хмельницькій областях. За попередніми даними загинуло 19 людей, ще 105 були травмовані", - йдеться в повідомленні.

Для забезпечення електропостачання залучено 22 електростанції. За інформацією енергетиків, відновлено електропостачання до 3 тис. 571 населеного пункту у Полтавській, Сумській, Тернопільській, Львівській, Київській та Хмельницькій областях.

Зранку 10 жовтня Росія вдарила ракетами по різним регіонам України, є загиблі та постраждалі. Через численні удари була пошкоджена енергетична інфраструктура. "Укренерго" ввело в дію графік віялових відключень споживачів, мати змогу провести необхідні ремонти об'єктів критичної інфраструктури.