"Укрпошта" випустила марки до річниці звільнення Харківщини

"Міста Героїв. Харківщина": Укрпошта випустила марки, присвячені найпотужнішій контрнаступальній операції ЗСУ
"Міста Героїв. Харківщина": Укрпошта випустила марки, присвячені найпотужнішій контрнаступальній операції ЗСУ

До річниці деокупації  населених пунктів Харківської області “Укрпошта”  анонсувала випуск марки "Міста Героїв. Харківщина".

Про це повідомив гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

"Рівно рік тому я з командою проїхав по щойно звільненим Ізюму, Балаклії та Купʼянську, щоб побачити, що залишили окупанти і як швидко ми можемо відновити роботу. Роботу відновили за лічені дні, а наші Збройні Сили довели фактом усьому світу, що Україна переможе. Це був переломний момент на користь миру на українських умовах", - зазначив Смілянський.

Він зауважив, що кожного разу, приїжджаючи у цей регіон,  щиро дивувався витримці та позитиву людей.

"Пережити пекло окупації, більше 2500 повітряних тривог, але залишатися людьми, допомагати, бути вірним країні та народу до останнього", - наголосив Смілянський.

На його думку, ці міста створені не з бетонних стін, а з людей, що роблять надможливе.

"І саме на їх честь ми присвячуємо нову марку “Міста Героїв. Харківщина”. На честь ЗСУ, які, у шалено короткі терміни, провели найпотужнішу контрнаступальну операцію з часів Другої світової. На честь місцевих, які, попри загрозу катувань, передавали позиції ворога. І, в тому ж числі, на честь працівників української пошти, які до останнього пов'язували Харківщину з Україною та намагались зберегти наше майно", - підкреслив директор "Укрпошти".

Він додав, що марку, як завжди, можна придбати в онлайн-магазині та у відділеннях "Укрпошти" по всій країні.

До блоку увійшли чотири марки - "Харків", "Балаклія", "Куп'янськ" та "Ізюм".

Вартість блоку марок становить  72 грн.

Нагадаємо, 29 серпня, у День пам’яті загиблих захисників України, “Укрпошта” випустила благодійну поштову марку "Вічна памʼять!".