На Чернігівщині відкрили ще один Дія.Центр

На Чернігівщині відкрили ще один Дія.Центр
На Чернігівщині відкрили ще один Дія.Центр. Фото: Мінцифри

У Сновську на Чернігівщині офіційно відкрили другий в області Дія.Центр – новий безбар'єрний простір, побудований за підтримки програми EGAP. 

Побудуйте ефективну HR-стратегію вашого бізнесу HR Wisdom Summit від Delo.ua та Ekonomika+
17 липня HR-лідери OLX Робота, Shell, ArcelorMittal та ще понад 30 великих компаній поділяться найкращими практиками адаптації ветеранів у робоче середовище, підтримання ментального здоров’я команди, наймання в умовах кадрового голоду та використання інновацій в HR
Забронювати участь

Про це повідомили у пресслужбі Мінцифри.

Новий сервісний центр забезпечить майже 20 тисяч місцевих мешканців та внутрішньо переміщених осіб доступом до 251 адміністративної послуги.

"Це безбар’єрний простір з електронною чергою, зоною самообслуговування й очікування, платіжним терміналом для сплати адмінзбору або банкоматом. А для найменших українців — дитячий куточок", - йдеться в повідомленні.    

Дія.Центр у Сновську обладнаний сучасною інфраструктурою – місцями самообслуговування, електронною чергою, дитячим куточком та високошвидкісним інтернетом. Для безперебійної роботи навіть під час блекаутів у центрі встановлено системи енергонезалежності та сонячні панелі.

Окрім звичайного режиму роботи як сервісний хаб, Дія.Центр виконуватиме функції Пункту Незламності. Це дозволить відвідувачам заряджати гаджети, користуватися безкоштовним Wi-Fi для зв'язку з рідними та близькими.

"Отримуйте адмінпослуги навіть під час блекаутів — Дія.Центр облаштований системою енергонезалежності та сонячними панелями. Також простір працює як Пункт Незламності, тож зможете зарядити гаджети та скористатися безоплатним Wi-Fi, щоб залишатися на зв’язку з рідними", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на початку червня у селі Гора Київської області запрацював 4-й Дія.Центр в регіоні.

Додамо, у "Дії" оголосили про початок тестування нової послуги, а саме - виправлення даних про місце проживання в Реєстрі територіальних громад.