Внаслідок ракетної атаки в Україні зафіксували масовий збій інтернету

Внаслідок ракетної атаки в Україні зафіксували масовий збій інтернету
Ілюстрація: ua.depositphotos.com

Зранку 22 березня після масованої ракетної атаки українці в певних регіонах зіткнулися з проблемами із доступом до мережі інтернет. Найбільше проблем спостерігалося у Дніпрі, Харкові, Вінниці, Хмельницькому, а також - Києві.

Про це повідомила платформа NetBloks

Пізніше NetBloks додали, що проблемі з інтернет-мережею виникли у Полтаві, Сумах і Кіровограді. Можливо, вони пов’язані  з аварійним відключення електроенергії.

"Мережеві дані показують додаткові скорочення з’єднання в Полтаві, Сумах і Кіровограді, оскільки влада (України) реалізує аварійне відключення електроенергії після сьогоднішніх ракетних атак Росії", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вночі 22 березня росіяни запустили крилаті ракети з літаків Ту-95МС. У Запоріжжі після масованого удару Росії повністю перекрили рух транспорту на греблі Дніпровської гідроелектростанції. У Кривому Розі зафіксовано прильоти по критичній інфраструктурі. Окупанти здійснили більше 15 ударів по обʼєктах енергетики Харкова. Місто фактично повністю без світла.

В результаті протиповітряного бою знищено 92 повітряні цілі із 151. З них - 55 ударних БпЛА типу "Shahed-136/131", 35 крилатих ракет Х-101/Х-55 і 2 керовані авіаційні ракети Х-59 повідомили Повітряні сили.

Станом на зараз відомо про 2 загиблих людей та щонайменше 8 поранених у Хмельницькому. Також 10 травмованих у Запоріжжі, 3 особи там вважаються безвісти зниклими на місцях ударів, одна людина загинула. 

Джерело фото: ua.depositphotos.com