Автомобілі AgriFood Express (HD-group) вже на дорогах Європи

Автомобілі AgriFood Express (HD-group) вже на дорогах Європи
Побудуйте ефективну HR-стратегію вашого бізнесу HR Wisdom Summit від Delo.ua та Ekonomika+
17 липня HR-лідери OLX Робота, Shell, ArcelorMittal та ще понад 30 великих компаній поділяться найкращими практиками адаптації ветеранів у робоче середовище, підтримання ментального здоров’я команди, наймання в умовах кадрового голоду та використання інновацій в HR
Забронювати участь

Компанія AgriFood Express, що входить до складу HD-group, продовжує розширювати спектр послуг у сфері логістики та транспорту. 

Наразі стартував новий проект з міжнародних  вантажних перевезень.  

В рамках  співпраці  AgriFood Express зі стратегічним  партнером Winner Leasing  було придбано шість автівок MAN TGX із напівпричіпами-рефрижераторами, які вже успішно працюють на дорогах України, країнах Балтії та Євросоюзу. 

«Для нас міжнародні перевезення - це новий напрямок, який ми наразі запустили в тестовому режимі. Ми залучили до співпраці фахових водіїв-міднародників та готові здійснювати складну логістику для своїх клієнтів, - коментує запуск проєкту керівник AgriFood Express Євген Кабирін. - Наразі основними замовниками на міжнародні перевезення як з України в Європу та із Європи в Україну є компанії-виробники продуктів харчування з вимогами дотримання температурних режимів”.  

За словами керівника, ще 4 фури зʼявляться в автопарку компанії впродовж місяця.   

Компанія AgriFood Express входить до складу HD-group, має автопарк із 200 автівок, що забезпечують логістику групи та зовнішні замовлення в середині країни, а в період повномасштабного вторгнення компанія бесперебійно здійснює доставку хлібної продукції HD-group для ЗСУ майже на нульові позиції. 

Нагадаємо, HD-group — національна група компаній, до складу якої входять підприємства з зернопереробки; заводи з виробництва хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів; завод з виробництва джемів, варення; бакалеї; компанія з організації логістичних послуг та компанія з організації закупівель