Мережа АЗС ОККО попереджає про шахраїв, які збирають особисті дані під приводом "акції"

Мережа АЗС ОККО попереджає про шахраїв, які збирають особисті дані під приводом "акції"
Фото: Facebook/okkoua

Мережа АЗС ОККО повідомляє, що не має жодного відношення до шахраїв, які створили сайт із неправдивою інформацією про компанію, йдеться на її сторінці у Facebook.

"Ми виявили масову розсилку дивних повідомлень з посиланням на сайт, де повідомляють про те, що у нашій мережі діють "державні субсидії". Суть полягає у тому, що ви проходите опитник та нібито отримуєте 5000 гривень", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що при цьому шахраї закликають ділитися цими посиланнями з друзями та обов'язково надати персональні дані, а для імітації "достовірності" інформації на сайті навіть є відгуки "щасливих переможців".

Проте ОККО запевняє, що всі свої офіційні активності завжди висвітлює через свій офіційний сайт okko.ua, через повідомлення від програми лояльності Fishka, а також офіційні сторінки Facebook і Instagram.

"Уважно перевіряйте адресу посилання, яке ви отримали. Не переходьте за посиланням, якщо у адресі – незрозумілий набір символів. Якщо ви все ж перейшли за посиланням, у жодному разі не надавайте ваші персональні дані. Закликаємо всіх наших клієнтів не розповсюджувати фейкову інформацію в групах та чатах", - підкреслює компанія.

Нагадаємо також, що ОККО, яка раніше встановила обмеження на продаж палива до 10 літрів в одні руки, 5 травня підняла добовий ліміт продажу до 15 літрів (а для певних випадків і 20, і 30 літрів).