Соцмережа Трампа виставляє на аукціон NFT-токени з фото екс-президента США

Попередній розпродаж токенів із колекції Trump Legacy розпочнеться 20 січня
Дональд Трамп. Фото: People.com

Соціальна мережа Parler та художник Джон Макноутон запускають спільну колекцію невзаємозамінних токенів (NFT) із зображеннями колишнього президента США Дональда Трампа.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Як повідомляє ForkLog, попередній розпродаж токенів із колекції Trump Legacy розпочнеться 20 січня. Заявки до білого списку приймають до 19 січня.

Перша частина містить 10 тисяч NFT на блокчейні Ethereum. Вартість кожного токену становить 0,1 ETH.

"Історична NFT-колекція висвітлює колишнього президента Дональда Трампа за незліченних обставин, що відображають суть його президентства, з використанням символічних образів із серйозними підтекстами", – повідомляється у прес-релізі.

Раніше повідомлялося, що компанія Twitter вирішила назавжди заблокувати аккаунт голови США Дональда Трампа, оскільки в публікаціях американського президента, що діє на той момент, побачили "ризик подальшого підбурювання до насильства".

Згодом екс-прес-секретар Трампа Джейсон Міллер запустив нову соцмережу Gettr. Пізніше стало відомо, що у соціальну мережу Дональда Трампа інвестували $1 млрд.

При цьому екс-глава США, який є доларовим мільярдером, не вважає криптовалютні активи повноцінними грошима.