ДТП із кортежем Ярославського: експертиза показала, що окремі елементи авто були змиті після аварії (ФОТО)

дтп ярославський
Експертиза авто із кортежу Ярославського. Фото: Нацполіція

Проведено експертизу транспортних засобів з кортежу бізнесмена Ярославського, які могли брати участь у смертельній ДТП у Харківській області. У Нацполіції вважають, що була спроба знищити інформацію.

Для проведення експертних досліджень два автомобілі доставили до Києва. Експерти вважають, що на момент вилучення цих машин передні частини, колеса та днища були замиті.

Авто

На думку правоохоронців, це свідчить про спробу знищити інформацію, яка могла б вказувати на причетність автомобілів до ДТП.

Експертиза

Нагадаємо, що ввечері 9 лютого на 534-му кілометрі траси Київ — Харків — Должанський автомобіль із кортежу Ярославського, що рухався з боку Чугуєва в бік Харкова, збив на смерть людини. Пізніше з'явилася інформація, що бізнесмен вилетів з України.

Хоча в DCH заявили, що ДТП нібито вчинив її співробітник, який потім прийшли з "винною" в поліцію, правоохоронці встановили, що він має відношення до аварії. Тепер йому загрожує три роки позбавлення волі.

При цьому сам Ярославський говорить про безпідставні гучні звинувачення, що вводять в оману громадськість та ЗМІ. Він також заявив, що готовий особисто взяти участь у всіх слідчих діях

Раніше повідомлялося, що порушено кримінальне провадження за фактом зникнення з Чугуївського районного відділу Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи одягу загиблого в ДТП з кортежем Ярославського чоловіка. А вже 14 лютого речові докази "знайшлися" у службовому приміщенні цієї установи.