Ярославський прокоментував справу про ДТП: "Створюється враження, що винного вже призначили"

ярославський
Бізнесмен Олександр Ярославський. Фото: Facebook Ярославського

Бізнесмен Олександр Ярославський, з кортежем якого трапилася смертельна ДТП у Харківській області, прокоментував ситуацію, що склалася. Звернення розмістила на своєму сайті компанія DCH, що належить бізнесмену.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

"На жаль, манера проведення слідчих дій, у контексті яких публічно згадується моє прізвище, дуже погано вписується у правове поле. Створюється відчуття, що винного вже призначили і тепер підганяють під це доказову базу у найгірших традиціях "політичної доцільності", — заявив Ярославський.

Він сказав, що у нього є низка питань, серед них: "Як у справі, яку взяли під особистий контроль голова МВС та генеральний прокурор, можуть зникнути ключові докази ? Про яку об'єктивність може йтися, коли викрадаються та підкидаються докази?"

Бізнесмен також стверджує, що "замість встановлення істини хтось дуже хоче під безпідставними гучними звинуваченнями, що вводять в оману громадськість та ЗМІ, приховати свої недоліки в роботі та переключити увагу з реальних проблем поточного дня на штучно пошиту на коліні так звану "резонансну справу" .

 Щойно дозволить графік, буду готовий особисто взяти участь у всіх слідчих діях, щоб встановити правду і не допустити фальсифікацію та політизацію справи", — підкреслив Ярославський і заявив, що продовжить реалізовувати всі плани щодо розвитку бізнес-структур та інвестицій у футбольний клуб "Металіст".

Нагадаємо, що ввечері 9 лютого на 534-му кілометрі траси Київ — Харків — Должанський автомобіль із кортежу Ярославського, що рухався з боку Чугуєва в бік Харкова, збив на смерть людини. Пізніше з'явилася інформація, що бізнесмен вилетів з України.

У DCH заявили , що ДТП нібито вчинив її співробітник, який не помітив "перешкоду" і навіть не зупинився після цього.

10 лютого міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що громадянин, який заявив про свою провину в ДТП, насправді знаходився на той момент в іншому місці. У зв'язку зі спробою фальсифікації матеріалів справи він вирішив звільнити голову поліції Харківської області.