Російські війська обстріляли житловий район Миколаєва, є поранені та загибла (ФОТО)

Російські війська обстріляли житловий район Миколаєва, є поранені та загибла (ФОТО)
Фото: ГУ ДСНС у Миколаївській області

Вранці 28 травня російські війська обстріляли житлові квартали в одному із районів Миколаєва. Як повідомив на своїх сторінках у соцмережах мер міста Олександр Сєнкевич, внаслідок обстрілу є поранені цивільні.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Судячи з опублікованих фотографій з місця події, вибухом було пошкоджено балкони п'ятиповерхівки, вибито вікна, а поруч посічено дерева.

Як передає "Суспільне", за інформацією Військової комендатури оборони міста Миколаєва, внаслідок обстрілу пошкоджено декілька багатоквартирних будинків. Відомо щонайменше про одного загиблого - це працівниця комунального підприємства, померла на місці обстрілу. Станом на 16:00 відомо щонайменше про шістьох поранених цивільних осіб.

Також зазначається, під час обстрілу в місті не було повітряної тривоги, а сам обстріл спричинив ще й займання шин та сухої трави, які довелося гасити рятувальникам.

Пізніше Сєнкевич повідомив про пошкодження восьми багатоповерхівок (більше 200 вікон та вхідні двері). Також осколками пошкоджене і майно у квартирах та автомобілі, що стояли у дворах.

Станом на 18:30 було відомо про сімох поранених, з них двоє були в тяжкому стані. За словами мера, загибла жінка працювала двірником і зранку прибирала в одному з дворів.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про обстріл Миколаєва та населених пунктів на кордоні з Херсонською областю 23 травня, внаслідок чого поранення отримали 15 людей.

Днем раніше Миколаїв був обстріляний касетними снарядами. А 18 травня ракетний удар припав по приватному будинку в Інгульському районі міста: повідомлялося про одного потерпілого, який отримав осколкові поранення.