У Києві сталася масштабна пожежа в гімназії східних мов (ФОТО, ВІДЕО)

У Києві сталася масштабна пожежа в гімназії східних мов (ФОТО, ВІДЕО)

Масштабна пожежа сталася у ніч на 14 лютого у навчальному корпусі Київської гімназії східних мов на вулиці Львівській, 25 у Святошинському районі столиці.

Як повідомляє Головне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій, сигнал про подію надійшов рятувальникам о 1:22. Після прибуття було встановлено, що горить дах будівлі.

Локалізувати пожежу вдалося лише до 3:30 на площі 2 тисячі квадратних метрів, а ліквідувати повністю лише до 4:39. Жертв та потерпілих немає. Причину та обставини події встановлюватимуть правоохоронні органи.

Гасіння ускладнювалося тим, що це стара будівля з дерев'яними конструкціями і перекриттями, що сприяло швидкому поширенню вогню. До ліквідації НП було залучено 16 одиниць основної та спеціальної техніки та 60 осіб особового складу ДСНС.

У свою чергу сама гімназія на своїй сторінці у Facebook закликала батьків та персонал зберігати спокій та повідомила, що з 14 лютого "у зв'язку з обставинами" переходить на дистанційне навчання.

"Це лише тимчасові труднощі, які ми подолаємо. Наша найкраща гімназія буде працювати та навчати вас, але треба трошки зачекати — і все налагодиться. Ми завжди поруч, завжди вам готові допомогти та підтримати. Дивимося з надією в завтрашній день. Віримо у вас, цінуємо та любимо", — йдеться у повідомленні.

<div><br></div>