У Луганську пролунав сильний вибух: заграву видно у будь-якому районі міста (ВІДЕО)

У Луганську пролунав сильний вибух: заграву видно у будь-якому районі міста (ВІДЕО)

В окупованому Луганську близько 23:00 18 лютого стався вибух, повідомляє підконтрольний бойовикам Telegram-канал “ЛуганськІформЦентр” 

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Після вибуху на газопроводі в районі Малої Вергунки сталося велике загоряння. На місце інциденту виїхали аварійні бригади газової служби "ЛНР".

Заграва від вибуху висвітлила небо над містом.

У ЗМІ окупантів також з'явилася інформація, що вибухнула газова заправка у районі Камброд.

Нагадаємо, цього ж дня в центрі окупованого Донецька, у "декілька десятках метрів від будівлі уряду ДНР" вибухнув автомобіль УАЗ начальника "народної міліції ДНР" Дениса Синенкова, при цьому ніхто не постраждав.

Ватажки "ДНР" і "ЛНР" заявили про необхідність для жителів підконтрольних територій масово евакуюватися на територію Росії через нібито підготовку наступу українських сил.

При цьому в Головному управлінні української розвідки при Міністерстві оборони України повідомили про високу загрозу терактів в окупованому Донецьку - російськими спецслужбами заміновано низку об'єктів соціальної інфраструктури.