За рік бюджет парламентського телеканалу "Рада" збільшили у кілька разів – ЗМІ

За рік витрати телеканалу "Рада" за 2020 рік склали 48 млн 654,8 тисячі грн
Верховна Рада. Фото: Delo.ua

2022 року на фінансування парламентського телеканалу "Рада" планують витратити 378 млн грн.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Як повідомляє APNews, фактичні витрати телеканалу "Рада" за 2020 рік склали 48 млн 654,8 тисячі гривень.

За 2021 рік на нього витратили 39 млн 565,8 тисячі грн. При цьому ці цифри відображають діяльність телеканалу не за весь рік, а за дев'ять місяців (з січня по вересень).

В агентстві зазначають, що кількість працівників станом на початок та кінець минулого року була незмінною – 78 осіб. І їм з початку року нарахували зарплати на загальну суму 22 млн 571,1 тисячі грн.

Таким чином, щороку було нараховано в середньому по 290 тисяч гривень, що становить близько 26 тисяч гривень на місяць на кожного працівника.

Нагадаємо, народний депутат від "Слуги народу" Олексій Ковальов купив у колишнього нардепа Дмитра Добродомова "4 канал".

Раніше повідомлялося, що на державний телеканал "Будинок" постійно виділяються з бюджету величезні гроші.

Так, нещодавно телеканал замовив у компанії "КС Продакшн" створення шоу під робочою назвою "Стиснути будемо". Сторони уклали відповідний договір, згідно з яким держтелеканал заплатить за нове шоу 3,2 мільйона гривень.