Церемонію вручення "Греммі" перенесли через "Омікрон"

Греммі
Церемонія вручення "Греммі" у Лас-Вегасі пройде вперше. Фото: FilmMagic

64-ту щорічну церемонію вручення премії "Греммі" перенесли на 3 квітня через швидке поширення штаму коронавірусу "Омікрон", повідомили організатори шоу у Twitter.

Захід проведуть на арені MGM Grand Garden Arena у Лас-Вегасі. Спочатку одну з найгучніших медіа-подій у музичній індустрії призначили на 31 січня у Лос-Анджелесі. Церемонію відклали через сплеск випадків захворювання на Covid-19, організаторам довелося шукати нове місце для її проведення.

Шоу транслюватиметься у прямому ефірі телеканал CBS. У 2022 році композитор та джазовий музикант Джон Батіст має 11 номінацій на "Греммі" — більше, ніж будь-який інший виконавець.

Серед інших головних номінантів — Олівія Родріго, Джастін Бібер, Біллі Айліш та Доджа Кет. Виконавці на шоу поки не оголошені, але Тревор Ноа повернеться як ведучий.

Хоча дату шоу вже призначено, деякі деталі ще вирішуються. Зокрема організатори ще не визначилися з датою та форматом вечірок, виступів та благодійних заходів, які зазвичай передують церемонії.

Нагадаємо, у 2021 року церемонію "Греммі" відклали на шість тижнів, а проходила вона в основному на відкритому повітрі в центрі Лос-Анджелеса.