Президент CNN Джефф Цукер подав у відставку через службовий роман

Президент CNN Джефф Цукер подав у відставку через службовий роман
Президент CNN Джефф Цукер подав у відставку через службовий роман

Президент відомого американського телеканалу CNN Джефф Цукер оголосив про відставку у зв'язку з тим, що таємно перебував у романтичних стосунках із колегою.

Про це пише CNN із посиланням на заяву самого Цукера.

"У рамках розслідування діяльності Кріса Куомо на CNN мене запитали про відносини за взаємною згодою з моєю колегою, з якою я працював понад 20 років. Я визнав, що за останні роки ці відносини розвивалися. Я повинен був розкрити, коли вони почалися, але я не зробив цього. Я припустився помилки. У зв'язку з цим сьогодні я йду у відставку", — йдеться в опублікованій телеканалом заяві Цукера.

"Я вдячний тисячам неймовірно талановитих працівників, які допомогли зробити роботу в CNN такою радістю для мене і таким успіхом для всіх нас. Я бажаю всім лише найкращого", — написав Цукер.

Глава конгломерату WarnerMedia, до якого входить телеканал CNN, Джейсон Кілар заявив, що прийняв відставку Цукера.

"Ми дякуємо Джеффу за його внесок за останні дев'ять років", — зазначив Кілар у листі до співробітників. Він наголосив, що незабаром у WarnerMedia назвуть тимчасового керівника CNN.

Цукер не уточнив ім'я колеги, з якої почався роман. Однак CNN пише, що йдеться про віцепрезидента та директора з маркетингу каналу Елісон Голласт.

Вона лишається працювати на телеканалі. За її словами, вона протягом довгих років товаришувала з Цукером, але потім, у період пандемії коронавірусу, їхні стосунки змінилися.

"Ми з Джеффом були близькими друзями та професійними партнерами протягом близько 20 років. Нещодавно, у період пандемії коронавірусу, наші стосунки змінилися. Я шкодую, що ми не розкрили цього у належний час", — наводить CNN заяву Голласт.

Зазначимо, і Джефф Цукер, і Елісон Голласт не перебувають у шлюбі, обидва розлучені.

Джефф Цукер очолив CNN у 2013 році. До цього 25 років він працював на телеканалі NBC. З 2007 по 2011 рік він керував холдингом, який включав мережу мовлення, новинні та спортивні підрозділи, кабельну мережу, Universal Pictures та тематичні парки розваг.

Нагадаємо, в Україні звільнили заступника міністра освіти Ігоря Гарбарука. Заяву про відставку він подав після інциденту із нарядом його помічниці на зустрічі із мером Львова Андрієм Садовим.