У київському метрополітені скоротили інтервал руху поїздів

метро, київське метро, метрополітен, карта метро

Інтервал руху поїздів у київському метрополітені відсьогодні, 6 червня, скорочено до 4-5 хвилин у пікові години, у міжпікові – до 8-10 хвилин. Водночас станції "Хрещатик", "Дніпро", "Гідропарк" і "Майдан Незалежності" й надалі курсуватимуть без зупинки. 

Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації. 

"У київському метрополітені інтервал руху скорочено до 4-5 хвилин у пікові години, у міжпікові – до 8-10 хвилин. Також запрацюють другі вестибюлі на станціях "Дарниця" та "Видубичі". На станціях "Осокорки"  та "Лісова" роботу вестибюлів буде змінено", - йдеться у повідомленні. 

Водночас без зупинки й надалі курсуватимуть поїзди повз станції "Хрещатик", "Дніпро", "Гідропарк", "Майдан Незалежності". Також зачинено пересадочний вузол "Хрещатик" - "Майдан Незалежності".

У КМДА наголосили, що у разі повітряної тривоги рух наземними ділянками метрополітену призупиняється. Підземні станції метрополітену продовжують виконувати функцію укриття. 

Нагадаємо, у Харкові 24 травня метрополітен відновив перевезення пасажирів. Міська влада спільно з керівництвом метрополітену, військовослужбовцями та правоохоронними органами обіцяє зробити все необхідне для безпеки пасажирів.