Офіс банку "Січ" у центрі Києва виставили на продаж

банк січ
Продається офіс банку "Січ" в Києві. Фото: Фонд гарантування вкладів

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на аукціон в системі "Prozorro.Продажі" будівлю колишнього відділення банку "Січ" у центрі Києва. Як ідеться у повідомленні фонду, торги мають відбутися 28 березня.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Триповерховий будинок з мансардою загальною площею 493 квадратних метри розташовується на вулиці Володимирській, 63. Поряд зосереджена велика кількість державних і комерційних установ, навчальних закладів, закладів громадського харчування, магазинів, торгових центрів тощо.

Об’єкт розташований за 100 метрів від одного з центральних парків столиці – парку Шевченка, а також за 500 метрів від станції метро "Площа Льва Толстого". Доступ до будівлі, розташованої всередині кварталу, можливий як з Володимирської, так і з вулиці Льва Толстого через арки в будинках.

Територія навколо будинку огороджена парканом та автоматизованою брамою. Крім того, до складу лоту також включено основні засоби. На продаж об’єкт виставляється вперше.

Початкова ціна реалізації лота №G22N023035 складає 31,75 мільйона гривень. Торги відбудуться за класичною (англійською) моделлю аукціону. Участь у них можуть узяти фізичні та юридичні особи, окрім осіб, пов'язаних з Росією. Кошти від продажу активу фонд спрямує на розрахунки з кредиторами банку.

Нагадаємо, що Національний банк України у жовтні вирішив ліквідувати банк "Січ". Двома місяцями раніше НБУ визнав банк неплатоспроможним через неповернення взятих в Нацбанку кредитів рефінансування внаслідок недостатності коштів.