НБУ курс:

USD

41,41

+0,05

EUR

46,12

+0,12

Готівковий курс:

USD

41,60

41,50

EUR

46,15

46,00

У monobank стався технічний збій

У monobank стався технічний збій

Вдень 30 серпня у monobank стався збій у системі. Фахівці працюють над усуненням проблеми. Про це повідомив співзасновник банку Олег Гороховський.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

"У нас технічний збій. Вибачте. Виправляємо", - написав Гороховський.

Додамо, що користувачі monobank скаржились на проблеми із входом у додаток, а також на проблеми з проведенням транзакцій.

О 17:28 Грозовський повідомив, що проблема вирішена.

Атаки на monobank та збої в роботі

Нагадаємо, 21 січня на віртуальний банк monobank була здійснена чергова хакерська атака. В ніч на 20 січня також повідомлялося про потужну DDoS-атаку, яку вдалося відбити.

Додамо, що час від часу у роботі monobank трапляються збої. У 2023 році це відбувалося, зокрема, 1 лютого і 20 липня – через додаток було неможливо переказати гроші на картку, поповнити мобільний чи здійснити будь-який інший платіж. А 12 грудня того ж року monobank зазнав масованої DDoS-атаки, внаслідок якої додаток перестав нормально працювати.

1 квітня 2024 року у роботі monobank стався технічний збій, через який деякі користувачі мобільного застосунку не могли увійти до програми, а ті, кому увійти вдалося, не могли здійснювати платежі. Попередній збій в роботі віртуального банку відбувся 3 березня.

Нагадаємо, що 16 серпня у monobank повідомили про масштабну DDoS-атаку, яка генерувала мільярд запитів за три години. Атака тривала три дні.